0369.452.494 •

Despre noi

Despre HEININGER STOLL RO

Karl Heininger a fondat compania Heininger in 1934. A început ca o afacere mică dar cu multa muncă și fiind întotdeauna pregătit pentru clienții săi a reușit să ridice societatea, făcând-o să crească. Ulterior, fiicele sale au început să lucreze pentru Heininger, compania devenind altfel o adevărată afacere de familie. Încă de la început a existat tot timpul o strânsă colaborare cu societatea H. Stoll GmbH & Co. Kg. din Germania.

Tatăl meu a intrat în societate primul iar eu l-am urmat in 1983. Astfel, fac parte din  compania Heininger de mai bine de 30 de ani.

De-a lungul anilor am menținut o strânsă legătură cu Stoll Germania. Compania Heininger lucrează pentru Stoll Germania în mai multe țări precum Belgia, Olanda, Luxemburg, nordul Germaniei, Bulgaria (alături de partenerul meu Mihael Dimov) și în România, prin societatea Heininger Stoll RO.

Suntem mândri că am deschis, oficial, showroom-ul Heininger Stoll RO în Sibiu, în acest an, în data de 7 decembrie 2014. Desigur pentru a fi o bună agenție Stoll trebuie să ai o bună echipă de tehnicieni, programatori și o la fel de bună echipă de management.

Bart Verbeek,

Director General

 

 

  

         

 

 

 

Intalneste echipa

 • Bart Verbeek

  Administrativ
  Director general
  Vanzari - Administrativ
 • Ioan Ban

  Tehnic
  Tehnician
  Instalare masini - Service - Instruire personal - Piese de schimb
 • Stefan Eduard-Ionut

  Administrativ
  Management Consultant / Project Executive
  Administrativ
 • Katrien Verbeek

  Administrativ
  Administrator
  Administrativ
 • Andreea Mihaiu

  Administrativ
  Asistent Manager
  Logistica-Administrativ
 • Eugen Covrig

  Tehnic
  Programator
  Training de specialitate - Pregatire productie - Asistare programare - Mostrare